Kom genieten op onze strandcamping

Onze camping bij Noord Holland is prachtig gelegen vlakbij het Noordzeestrand. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie ten alle tijden genieten van het strand en de zee. Maar onze camping heeft nog meer te bieden. Met heel veel goede voorzieningen en gelegen in een prachtige omgeving is Strandcamping De Zuidduinen een echte top-vakantiebestemming.

Dit wilt u niet missen

Ontdek onze camping bij Noord Holland

Zoals gezegd ligt onze camping bij Noord Holland heel mooi in de duinen bij Katwijk aan Zee. Hierdoor kunt u gemakkelijk een dagje aan het strand plannen, of lekker de zee onveilig maken met uw surfplank. Maar een camping bij Noord Holland heeft nog een groot voordeel! De leukste steden van Nederland bevinden zich altijd dichtbij. Dus of u nu naar Amsterdam, Den Haag of Rotterdam wilt, u bent er zo!

Een stedentrip tijdens uw vakantie

Daarom raden wij ook aan om zeker een stedentrip te doen tijdens uw vakantie op onze camping. De grote steden in de Randstad staan vol met bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Niet alleen hebben deze steden een hele lange geschiedenis, er zijn bijvoorbeeld ook veel musea te vinden. Maar dat is nog lang neit alles. Kijk maar eens wat u tijdens uw vakantie kunt doen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Een dagje Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, heeft een heleboel te bieden tijdens uw vakantie. De stad staat vol met musea, waar u gemakkelijk een aantal dagen mee zoet kunt zijn. Een van die musea is natuurlijk het Rijksmuseum. Dit prachtige museum heeft een hele uitgebreide collectie, variërend van kunstwerken tot historische objecten. Maar de grote trekpleister is natuurlijk De Nachtwacht van Rembrandt. Amsterdam is ook een stad waar u heerlijk kunt wandelen. Door een van de parken bijvoorbeeld. De parken van Amsterdam bieden een mooie plek van rust in de toch wel drukke stad. 

Aanraders in Amsterdam

Camping Noord Holland vlak bij Amsterdam

Bezoek de Hofstad

Den Haag, ook wel de Hofstad, is hét politiek hart van Nederland. Met natuurlijk als hoogtepunt het binnenhof. Dit eeuwenoude gebouwencomplex vormt al eeuwen de plek waar de politiek in Nederland wordt bedreven. En u kunt er een rondleiding krijgen. Dit is zeker een leuk uitje tijdens uw vakantie op onze camping in de duinen. Daarnaast kent Den Haag verschillende mooie musea, en kunt u gemakkelijk naar de Pier van Scheveningen.

Aanraders in Den Haag

Bent u wel eens in Rotterdam geweest?

Ook Rotterdam is een leuke stad om te bezoeken. Deze stad heeft in vergelijking tot de vorige steden iets minder geschiedenis te tonen. Maar zeker niet te vertellen. Na de bombardementen op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog is de stad opnieuw opgebouwd. Hierdoor heeft Rotterdam een hele moderne uitstraling. In Rotterdam kunt u uitstekend shoppen, lekker uit eten, naar de dierentuin of gewoon heerlijk rondlopen. Want ook dat kan heel goed in deze Zuid-Hollandse stad. Wij raden in ieder geval aan om naar de Markthal in Rotterdam te gaan. Deze bijzondere plek is ideaal om te shoppen. 

Aanraders in Rotterdam

Kamperen op onze camping bij Noord Holland

Oke, er is dus heel veel te doen in de omgeving te doen. Maar het is natuurlijk nog veel belangrijker dat u op onze camping ook prettig kunt verblijven. Daarom kunt u bij ons kamperen in de duinen. Daarbij kunt u kiezen uit:

De eerste optie, de standaard kampeerplaats, beschikt over een oppervlakte van ongeveer 70m². Dit is voldoende ruimte voor uw caravan, camper, tent of vouwwagen. Daarnaast heeft u op deze plek nog de beschikking over 6 ampère elektriciteit. Hierdoor kunt u gewoon gebruik maken van verschillende elektrice apparatuur. De Tentplaats is net zo groot als de standaard kampeerplaats, alleen kunt u hier enkel met een tent op staan. 

Kies voor comfort

Kiest u liever voor wat meer comfort, dan is de comfortplaats de kampeeprlaats voor u. Deze plek heeft een oppervlakte van ruim 90m² en een elektriciteitaansluiting van 16 ampère. Ook heeft u op deze plek de beschikking over een water aan- en afvoer. Dit is een heerlijk ruime plek voor optimaal kampeergemak.

Ga voor een accommodatie

U kunt op onze camping ook verschillende accommodaties huren. Deze variëren van luxe huurtenten tot een mooie stacaravan en zelfs een campinghut. De Safaritenten zijn er in 2 formaten. De Safaritent XS en de standaard Safaritent. Dit zijn luxe huurtenten die van alle gemakken voorzien zijn. Bent u geen liefhebber van kamperen? Geen nood. Ook dan kunt u heerlijk verblijven op onze camping bij Noord Holland. Kies in dat geval gewoon voor de mobile home of een campinghut. Deze luxe stacaravan is van alle gemakken voorzien!

Boek nu uw vakantie