Duurzaamheidskeurmerk

Strandcamping Zuidduinen bevindt zich midden in het duinlandschap, dat volop flora en fauna aanbiedt. Wij zien het als onze plicht, om u als gast op een verantwoorde manier een ontspannen en plezierige vakantie te verzorgen. Respect voor het milieu en onze medemens is waar het om draait.

Voor campings en bungalowparken is er op het gebied van duurzaamheid een keurmerk ontwikkeld genaamd "Green Key". De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. Strandcamping Zuidduinen is de trotse houder van het hoogst haalbare niveau, de Gouden Green Key.

Milieu-inspanningen op Strandcamping Zuidduinen
Voor het behalen van de gouden Green Key hebben wij verschillende milieumaatregelen genomen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van groene stroom en er zijn meerdere besparingsmaatregelen getroffen zoals waterbesparende koppen op de kranen en douches in het toiletgebouw. In de winkel en restaurant worden een aantal biologische en fairtrade producten verkocht. Ook uw hulp wordt gewaardeerd. Dit kan door middel van het scheiden van afval in de daarvoor bestemde containers. Lege batterijen kunnen ingeleverd worden bij de receptie. Wij vragen u zuinig met energie om te gaan, door niet onnodig elektriciteit te gebruiken in uw caravan/accommodatie. Samen staan we voor goud!

Ben je benieuwd naar alles wat wij doen om onze camping zo duurzaam mogelijk te maken? 

Lees het hier