Camping langs het Kustpad

Het Kustpad is een wandelroute die loopt van Hoek van Holland tot aan Callantsoog. Het is met 213 kilometer een van de langste wandelroutes van Nederland. En hij loopt mooi langs onze camping. Vergeet uw wandelschoenen dus niet: u zult ze nodig hebben wanneer u het Kustpad wilt overwinnen!

Dit wilt u niet missen

Wandelen tijdens uw vakantie

Een heerlijke strandwandeling is voor veel mensen een essentieel onderdeel van een vakantie op onze camping. Onze camping in Katwijk is prachtig gelegen. U staat namelijk in no-time op het strand. Maar, voor de echte wandelliefhebber hebben wij een nog mooiere route die u zeker moet lopen: het Kustpad. Deze wandelroute loopt vanaf Hoek van Holland helemaal door tot aan Den Oever. En hij komt langs onze camping. Dus wilt u het hele Kustpad lopen, of een klein stukje? Reserveer dan een plekje op onze camping.

Boek nu

Trekkersplaats aan het kustpad

Bent u van plan het hele kustpad te wandelen, en zoekt u naar een tijdelijk onderkomen tussen etappes door? Dan is de trekkersplaats op Strandcamping De Zuidduinen wat u zoekt. De trekkersplaats is een kleine kampeerplaats die enkel geschikt is voor tentjes. U kunt deze plek voor maximaal 2 nachten huren, dus hij is ideaal als u op doortocht bent. U hoeft de trekkersplaats niet te reserveren (dit kan zelfs niet). U kunt dus altijd besluiten om gezellig op onze camping te komen staan voordat u gaat wandelen over het Kustpad.

trekkershut aan het kustpad

Kies voor een tentplaats in Katwijk

Bent u op doortocht, maar wilt u net wat langer genieten op onze mooie camping in de duinen? Ga dan voor de tentplaats. De tentplaats is ruimer dan de trekkersplaats, hij beschikt over elektriciteit en u mag er zo lang verblijven als u wilt. Kiest u er dus voor om het strandpad te lopen, en bent u erg gecharmeerd van onze camping? Dan is dit de kampeerplaats voor u!

Overnachten in een accommodatie aan het kustpad

Als u geen eigen tent heeft of geen zin heeft om deze mee te moeten nemen, dan bent u bij Strandcamping Zuidduinen natuurlijk ook welkom. Wij verhuren namelijk ook een aantal leuke accommodaties en huurtenten. Onze campinghut is perfect voor als u het Kustpad aan het bewandelen bent. Deze accommodatie voor 4 personen is te huur vanaf 2 nachten.

Als u maar 1 nacht wilt blijven hebben wij de Safaritent XS te huur. Hier kunt u met z'n tweeën genieten van het echt glamping gevoel, dichtbij het strand en het Kustpad. Ook de Coco Sweet tent voor 4 personen is al te boeken vanaf 1 nacht. Tijdens uw verblijf in deze knusse verhuurtenten kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. 

Klik hier om alle accommodaties te bekijken

Bekijk onze ligging aan het kustpad van Katwijk

Bekijk hieronder onze ligging aan het kustpad van Katwijk.

kustpad

Maak gebruik van de faciliteiten op onze camping in Katwijk

Na een schitterende wandeling over het Kustpad heeft u natuurlijk goede faciliteiten nodig om tot rust te komen. Bij Strandcamping Zuidduinen hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Met onder andere goede sanitaire voorzieningen, een supermarkt en restaurant De Zuidwester is het optimaal genieten wanneer u niet aan het wandelen bent. Fris uzelf lekker op, geniet van een heerlijke maaltijd en haal alle boodschappen die u nodig heeft voordat u verder gaat aan uw wandeling over het Kustpad.

Genieten op het Kustpad

Het Kustpad legt een prachtige route af van Hoek van Holland in Zuid-Holland tot aan Den Oever in Noord-Holland. Onderweg ziet u de mooiste delen van de Nederlandse kustlijn. Hiervan is een groot deel duingebied. Maar, er zitten ook stukken bos, open blakten en verschillende stukken heidegebied bij. Dit maakt het Kustpad zo leuk om te wandelen; u ziet een steeds veranderend kustgebied aan u voorbij trekken.

De strijd tegen het water

Daarnaast krijgt u een heel mooi beeld van de Nederlandse strijd tegen het water. Bij Ter Heijde ziet u bijvoorbeeld hoe dicht het dorp achter de duinen is gebouwd, en daarmee hoe dicht het dorp in zee ligt. Maar ook de polderbouw komt goed in beeld tijdens een wandeling over het kustpad. Zodoende is deze wandeltocht een echte must voor de wandelliefhebber.

Komt u naar onze camping in Zuid-Holland?

Wilt u het Strandpad lopen, en zoekt u nog een camping om te verblijven? Kom dan naar Strandcamping de Zuidduinen, en verblijf op een van de mooiste plekjes van het land. Wilt u op een trekkersplaats verblijven? Dan hoeft u niet te reserveren. Komt u kamperen? Dan kunt u deze via onderstaande button reserveren. Een mooie kampeerplaats is de standaard kampeerplaats. Deze kampeerplaats is 70m2 ruim, voorzien van 10 ampère elektra en gratis WiFi. U kunt ook kiezen voor de comfortplaats. Deze kampeerplaats is 90m2 ruim, beschikt over 16 ampère elektra en heeft een eigen water aan- en afvoer. Extra luxe kamperen dus! Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen op onze camping in Zuid-Holland. Wij zorgen er graag voor dat u ontspannen het Kustpad kan bewandelen.

Camping boeken

Safaritent aan het kustpad