Terug naar overzicht
1 december 2022 - Team Zuidduinen

Nieuwbouw

De gebouwen op onze camping waren na 40 jaar aan vervanging toe. Daarom wordt het gebouw waarin zich altijd de receptie, winkel en horeca bevonden, momenteel vervangen door een nieuw en duurzaam centrumgebouw. In dit nieuwe gebouw vindt u straks onze receptie, supermarkt en restaurant (met groot terras op het westen!).

Helaas zal dit nieuwe centrumgebouw aan de start van het nieuwe kampeerseizoen op 1 april 2023 nog niet operationeel zijn. Daarom zal e.e.a. er gedurende de eerste weken van het seizoen nog anders uitzien dan u van ons gewend bent.

Goed om te weten...

  • Wij hopen ons nieuwe centrumgebouw op woensdag 17 mei in gebruik te kunnen nemen.
  • Tot die tijd vindt u receptie en supermarkt in een tijdelijk gebouw. U kunt dus gewoon dagelijks bij ons terecht voor heerlijke verse broodjes en uw boodschappen.
  • In het weekend zal er een foodtruck op het terrein staan. Zo kunt u gemakkelijk op de camping iets lekkers te eten afhalen als u zelf geen zin heeft om te koken. Liever binnen zitten? Katwijk heeft vele leuke restaurants en strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten!
  • De speeltuin moet worden verplaatst, dit kan echter pas na afronding van de werkzaamheden rond het gebouw. Wij gaan uiteraard ons uiterste best doen om zo snel mogelijk weer speelmogelijkheden te realiseren, maar de mogelijkheid bestaat dat we in de eerste weken van het seizoen 2023 nog geen speeltuin ter beschikking hebben. 
  • In het seizoen 2023 kunt u nog gebruikmaken van het huidige sanitairgebouw, vanaf het seizoen 2024 vindt u het sanitair in het souterain van ons nieuwe gebouw.