Vakantiehuisje huren aan zee

Het campinggevoel met luxe

Tegen de duinrand en dicht bij zee: de ideale locatie voor een vakantie in Nederland. Ervaart u tijdens uw vakantie lekker veel comfort? Dan is een vakantiehuisje huren aan zee iets voor u. Op Strandcamping Zuidduinen hebben we voor ieder type vakantieganger een perfecte accommodatie. De accommodaties op onze camping zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Wilt u een ruime accommodatie mét sanitair? Dan is onze Mobile Home iets voor u, want deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. Wilt u het glamping-gevoel een keer ervaren? Verblijf dan in één van onze Safaritenten:

  • Safaritent XS
  • Safaritent
  • Coco Sweet

Wilt u één nachtje op vakantie en wilt u een vakantiehuisje huren aan zee? Dan is onze campinghut een ideale accommodatie. Ervaar het avontuurlijke campinggevoel, maar dan wel met iets meer luxe. 

Kamperen aan zee

Met een eigen kampeermiddel bent u bij ons ook van harte welkom. Vanaf uw kampeerplaats bent u binnen een paar minuten op het strand. Van knusse trekkersplaatsen tot ruime comfortplaatsen. Voor iedereen is er een plekje!

  • Standaard kampeerplaats 
  • Comfortplaats 
  • Tentplaats 
  • Trekkersplaats

Vermaak voor jong en oud

Met het strand en zee om de hoek is er natuurlijk veel vermaak. Maar, er is meer! Op Strandcamping Zuidduinen is er voor de kleinste vakantiegangers genoeg te doen. In onze speeltuin met gloednieuwe speeltoestellen kunnen de kinderen helemaal los. Is het een warme dag? Koel lekker af met het water uit de waterspeeltuin. Genoeg gespeeld in de speeltuin? In samenwerking met Lollypop Entertainment organiseren wij in de zomervakantie op dinsdagavond en vrijdagavond allerlei leuke activiteiten voor jong én oud. Ook worden er excursies in de omgeving georganiseerd. Ga bijvoorbeeld een keer mee met een strandexcursie, samen met een gids van natuurorganisatie IVN. Leerzaam voor iedereen!

Nieuw restaurant

Voor een borrel, lunch of diner kunt u aanschuiven in ons nieuwe restaurant Duijnroos. Sluit de dag lekker af met een borrel op ons terras of geniet van een heerlijke pizza in ons sfeervolle restaurant.

Tot gauw!

Wilt u dit seizoen een vakantiehuisje huren aan zee? Wij zien u graag op Strandcamping Zuidduinen.