Natuurrijk vakantiepark in Katwijk

Ons natuurrijke vakantiepark in Katwijk beschikt over mooie kampeerplaatsen en accommodaties in de duinen. Daarnaast verblijft u op loopafstand van het strand. Dat brengt veel mogelijkheden met zich mee.

Ons vakantiepark in Katwijk is de ideale vakantiebestemming in Zuid-Holland. Niet alleen zit u op korte afstand van de zee en het strand, u zit ook vlakbij de leukste steden van Nederland. Op korte afstand van ons vakantiepark liggen namelijk steden als Den Haag en Rotterdam. Hierdoor is een stedentrip tijdens uw vakantie gemakkelijk gemaakt.

Vakantiepark in Katwijk in de duinen

Ons vakantiepark in Katwijk is in de duinen gelegen. Dit zorgt er voor dat onze kampeerplaatsen een uniek karakter hebben. U heef tbij ons keus uit 4 verschillende typen kampeerplaats:

  • De standaard kampeerplaats
  • De comfort kampeerplaats
  • De tentplaats
  • De trekkersplaats

Al deze kampeerplaatsen hebben een mooie ligging in de duinen. De standaard kampeerplaats is 70m² groot en heeft 10 ampère elektriciteit. Hetzelfde geldt voor de tentplaats. Deze plaats heeft als beperking dat u er enkel met een tent op mag staan. De comfortplaats heeft wat meer luxe. Naast een oppervlakte van 90m² en 16 ampère elektriciteit, kunt u hier ook gebruik maken van kabel televisie. Ten slotte kunt u voor een aantal nachten op de trekkersplaatsen verblijven. Ook hier kunt u enkel met een tent verblijven.

Reserveer een kampeerplaats

Een accommodatie huren

Een vakantiepark in Katwijk mag pas echt een vakantiepark genoemt worden als u er ook accommodaties kunt huren. Daarom kunt u bij ons kiezen uit:

  • 3 huurtenten voor glamping
  • een campinghut
  • een Mobile Home

De huurtenten zijn ideaal als u van Glamping houdt: Glamorous Camping. Wij bieden twee typen safaritenten aan en een Coco Sweet tent. Al deze tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. 

Een mooie Mobile Home of campinghut

Ook kunt u op onze camping in Zuid-Holland genieten van een vakantie in een Mobile Home of campinghut. De Mobile Home is geschikt voor vier personen, heeft twee slaapkamers, een volledige badkamer met wastafel en douche en en mooie terras. De campinghut is voor avonturiers. Ook deze accommodatie is geschikt voor 4 personen. Er zit alleen net wat minder luxe in deze accommodatie. En dat maakt hem echt geschikt voor avonturiers.

Een accommodatie reserveren

Proef de sfeer van ons vakantiepark in Katwijk

Ons vakantiepark in Katwijk is prachtig gelegen in de duinen van deze sfeervolle kustplaats. Vanaf onze camping loopt u zo naar het strand en de Katwijkse boulevard. Bekijk voor vertrek alvast onderstaande sfeervideo. Let wel op, want inmiddels vind je op onze camping een compleet nieuw servicegebouw en sanitaire ruimte! Neem een kijkje op onze website voor de beelden.

Bezienswaardigheden in Katwijk

We noemden aan het begin Den Haag en Rotterdam al even als leuke steden om te bezoeken, maar ook in Katwijk is genoeg te doen om u een hele vakantie bezig te houden. Een van de grootste trekpleisters van deze kuststad is het anatomisch museum 'Corpus'. In Corpus krijgt u een rondleiding door het menselijk lichaam. Letterlijk. Het hele lichaam is nagebouwd, en u kunt er doorheen lopen. Dit is dan ook een echte aanrader in de buurt van ons vakantiepark in Katwijk.

Een dagje de ruimte in

Ook kunt u in de buurt van ons vakantiepark een dagje de ruimte in. Nou ja, spreekwoordelijk dan. Want in de Space Expo in Noordwijk is een permanente ruimtevaarttentoonstelling gevestigd. De expositie werd in 1990 door Prinses Beatrix (destijds natuurlijk Koningin) en haar zoon Friso geopend. Sindsdien kunt u hier terecht voor al uw informatie over ruimtevaartuigen. De tentoonstelling is deels interactief, dus u kunt zelf ook nog het een en ander doen.

Receptie op het vakantiepark in Katwijk

Onze tip: het Kustpad

Wandelaars kennen het Kustpad natuurlijk wel. Dit is het langste lange-afstand-wandelpad van Nederland. Voor mensen die graag een lang stuk willen wandelen, maar ook voor iedereen die een korte wandeling wil maken hebben we goed nieuws: het Kustpad loopt recht langs onze camping. Daardoor loopt u binnen no-time door de prachtige natuur.

Voor alle tips over wandel- en fietsroutes in de buurt kunt u bij onze receptie terecht.

Genieten aan het strand

Een voordeel van een vakantiepark zo dicht bij zee, is natuurlijk dat u heerlijk kunt relaxen in een van de vele strandpaviljoens die Katwijk rijk is. In en rondom Katwijk vindt u namelijk tientallen strandtenten, waarvan sommigen het hele jaar geopend zijn. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een hapje, een drankje, een lunch of een diner. En dat geeft natuurlijk het echte vakantiegevoel!

Het hele jaar door genieten in Katwijk!

U kunt het hele jaar door genieten in Katwijk. Bijvoorbeeld met Pasen, maar ook met Hemelvaart en Pinksteren. Behalve de feestdagen kunt u natuurlijk ook in mei, in de hoogzomer of in september langskomen. Speciaal voor vakantiegangers buiten het hoogseizoen hebben we arrangementen. Zo kunt u voordelig genieten in Katwijk buiten de zomervakantie om.

Ontdek hier onze arrangementen

Katwijk in september

In september is Katwijk misschien wel op z´n mooist. Er zijn nog veel warme dagen, maar niet meer zo bloedheet. Ideaal dus als u nog even op het strand wilt liggen of in zee wilt zwemmen. Tip: vergeet vooral uw zonnebrandcrème niet!

Nog een voordeel van in september naar Katwijk komen: het is hier heerlijk rustig. De zomervakantie is net geweest, dus de gezinnen met kinderen en buitenlandse toeristen zijn weer naar huis. Dat betekent dat u heerlijk rustig kunt wandelen, fietsen of gewoon genieten van een stranddag. 

En het fijnste is: in september kunt u voordelig kamperen met ons naseizoenarrangement.

Ontdek ons naseizoenarrangement

Vakantiepark in Katwijk in de duinen

Vergeet u vooral niet om een keertje vroeg op te staan, zodat u zo´n mooie zonsopkomst ook kunt meemaken.

Laat u inspireren