Op al onze overeenkomst zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing. In de RECRON-Voorwaarden leest u alles over de rechten en plichten tussen ondernemer en gasten. Deze duidelijke afspraken/spelregels zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Met de RECRON-voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.

Corona

In 2020 kwam de coronapandemie onverwachts voor ons allemaal en we hebben geprobeerd alle reserveringen zo goed mogelijk te behandelen gezien de omstandigheden. Nu zijn we ons echter allemaal bewust van de dreiging van het virus en de mogelijke gevolgen ervan bij het plannen van een vakantie. Als er weer grote beperkingen zullen komen als gevolg waarvan wij ons deel van de overeenkomst niet kunnen nakomen (bijv. als gevolg van een verplichte sluiting of sluiting van het sanitair), dan zullen wij vouchers aanbieden die later datzelfde jaar ingezet kunnen worden. Een negatief reisadvies is echter uw eigen risico. 

Als u dit risico niet wilt nemen, dan kunt u beter kort van tevoren reserveren. Echter bestaat dan natuurlijk de kans dat wij dan al volgeboekt zijn in de gewenste periode.